Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na naše web stranice.

Maratela Mreže d.o.o. omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, a prema niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge vlasnika stranice.

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj web stranice isključivo za osobnu i nekomercijalnu uporabu te na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Vlasnik stranica polaže autorska prava na sve sadržaje objavljene na web stranici. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika stranice i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Vlasnik stranica zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja i linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i vlasnik stranice ne može se smatrati odgovornim za eventualno nastalu štetu korištenjem

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Vlasnik stranice poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice. Sve prikupljene podatke, prilikom korištenja web stranice neće se davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Vlasnik stranice može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke vlasnik stranici koristi u svrhu poboljšanja sadržaja, prilagođavanju web stranice publici koja ju posjećuje

Vlasnik stranice se obavezuje čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili aktivnosti koje su u suprotnosti sa zakonom.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima web stranice strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji nisu u skladu s postojećim hrvatskim i/ili međunarodnim zakonima, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da nisu istiniti, a čije bi korištenje može nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje – odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja web stranica

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Vlasnik stranica zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za eventualne posljedice proizašle iz takvih promjena. Sve promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama.